sâmbătă, 2 iunie 2012

                   Multi regizori si scriitori faimosi au incarcat sa refaca momentul scufundarii faimoasei nave TITANIC...Dar adevarata poveste a scufundarii , afost mult timp un mister...
                  ULTIMELE  SECRETE  ALE  TITANICULUI
              Scufundat cu aproape un secol in urma,Titanicul a inspirat sute de romane si nuvele si nenumarate ,documentare si filme.De la acea noapte fatidica si pana astazi,istoricii si oamenii de stiinta au incercat sa elucideze misterul coliziunii care a cauzat moartea a peste 1500 de oameni .Potrivit lui Brad Matsen, autor al romanului "Titanic's Last Secrets" , eforturile savantilor  au fost inutile ,intrucat lucrurile au fost de mult transate de catre insisi conducatorii navei.
               Expertii cooptati in cercetarile companiei producatoare au adunat suficiente dovezi cat sa poata demonstra ca vaporul s-a rupt in 3 bucati si nu in 2 ,si ca s-a scufundat mult mai repede decat sugereaza James Cameron regizorul faimosului film TITANIC  .
             Cercetarile intreprinse de oficialitati ,mai degraba formale ,au concluzionat ca principalul vinovat a fost capitanul navei.
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu